Rebecca Bjellverud

Lever som jag lär och förser min kropp varje dag med rätt näring för att kunna orka prestera på arbete, träningen och i vardagslivet. Man är vad man äter och den inre kraften kommer från det du stoppar i munnen. Att ge verktygen till att förändra och behålla en hälsosam livsstil och att se resultat, finner jag enormt inspirerande. Jag vill förmedla träningsglädje och styrka, livsglädjen i att ta hand om det bästa du har!

Jag brinner för träning, hälsa, kost och näringslära, har 20 års lång erfarenhet utav träning och fitness Älskar att dela med mig av kost och tränings erfarenheter och att kunna bidraga till livsstilsförändringar.

21 dagar skapar vana, 90 dagar skapar livsstil

Livsstilsförändrig är något av det bästa du kan ge dig själv. Att ta hand om sig själv är något av det bästa du kan ge dig själv. Du är dig själv närmast och din bästa vän, så var rädd om dig! Jag är specilist på att coacha till en livsstilsförändring inom kost, träning, och nya vardagsvanor.
Är du redo att ta steget att göra ditt bästa val i livet och göra en livsstilsförändring tillsammans med med? Boka online!